Populaire Diëten

Populaire dieet plan ook bekend als Fad diëten zijn stap voor stap de procedures om gewicht te verliezen en te onderhouden. Er zijn veel diëten in de volksmond wordt gebruikt over de hele wereld. Deze populaire diëten zijn gemaakt rekening houdend met verschillende mensen met verschillende lichaamsbouw en gezondheid voorwaarden, dat is waarom ze populair zijn.

Hier zijn een aantal populaire diëten.

Uiteindelijke Gewicht van de Oplossing door Dr. Phil

Het idee is om gewicht te beheersen en veranderen van houding/ gedrag met betrekking tot een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Inprenting van gezond eten door het verwijderen van vetten, cholesterol, suikers etc uit uw dieet. Gebruik van deze ingrediënten in dit populaire dieet plan kan gevoelig u diverse ongemakken in de lange termijn, zoals diabetes, cardiovasculaire aandoeningen, wisselende bloeddruk enz.

Glycemische Index Dieet

Glycemische Index Dieet

Dit populaire dieet is inclusief lage koolhydraten. Gebruik de volgende ingrediënten:

o haver, gerst, zemelen voor het ontbijt

o volkoren of steen gemalen meel of zure deeg brood

o verse groenten en salades, behalve aardappelen

o basmati of doongara rijst

Zone Dieet

Zorg zones van uw maaltijd. Verdeel de porties zoals 40% koolhydraten, 30% mineralen en 30% protiens. U kunt een variatie volgens uw lichaam behoefte en het wijzigen van de porties per noodzaak. Records moeten worden onderhouden en regelmatig worden gecontroleerd in dit populaire dieet plan.

Atkins Dieet

Dit dieet plan dwingt het gebruik van protiens en een combinatie van mineralen en vitaminen af te trekken van alle koolhydraten. Dit populaire dieet verbrandt de vetten opgeslagen en het herstel van de stofwisseling van het lichaam. Het is bewezen dat koolhydraten nodig om uit te gaan van uw dieet.

Raw Food Dieet

Gekookt voedsel is verwerkt en verliest een aantal essentiële enzymen die het maken van een sterk immuunsysteem. Daarnaast is het koken van het eten maakt het geladen met onzuiverheden, calorieën en vetten. Noten, zaden, rijp fruit, groene groenten worden aanbevolen in deze populaire dieet plan.

South Beach Dieet

De eerste stap is het verwijderen van koolhydraten en eet alleen protiens. Er moet een reductie van ongeveer 8-12 kilo in dit ontgiftingsproces. De tweede stap zou moeten zijn om slechts beperkte koolhydraten in uw dieet. Dit moet resulteren in de verwijdering van verdere 2-4 pond per week. In de derde fase kunt u eet bijna alles, maar in een redelijke hoeveelheid. Het concept is om te beginnen drastisch, het verliezen van kilo ‘ s door het afwerken van koolhydraten en het induceren van slechts weinig calorieën. Later afname van de inname in het algemeen en terug te keren naar de normaliteit in dit populaire dieet.

Koolsoep Dieet

Bereiden voorraad door koken de kool bladeren in water, voeg zout naar smaak toe. Zorg ervoor dat niet alle vetten of cholesterol. Deze soep is gebleken om calorieën te verbranden en zichtbaar vermindert gewicht.

Suiker Buster

Suiker produceert insuline in het lichaam en resulteert in het opslaan van vetten als gevolg een soort van suiker, zelfs als een bijproduct van de zetmeelrijke complexe koolhydraten zijn niet om te worden geconsumeerd in dit populaire dieet plan. Dit dieet is vooral geschikt voor diabetici, kinderen, mensen die lijden aan hypoglykemie en hart-en vaatziekten.

(Visited 34 times, 1 visits today)